Πώς να επιλέξετε τον σωστό σωλήνα διάτρησης – Επιλογές σωλήνα διάτρησης Tube Technologies INC

Πώς να επιλέξετε τον σωστό σωλήνα διάτρησης – Επιλογές σωλήνα διάτρησης Tube Technologies INC

März 23, 2023 0 Von adminΠώς να επιλέξετε το σωστό σωλήνα τρυπανιού-min


Δεν πρέπει να βασίζεστε στην καθαρή τύχη κατά την επιλογή του σωλήνας διάτρησης. Η επιλογή του σωστού σωλήνα γεώτρησης είναι εξίσου σημαντική με οποιοδήποτε άλλο μέρος της επιχειρησιακής διαδικασίας, καθώς θα εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε τον σωστό σωλήνα διάτρησης.

1. Σχετικά με την τοποθεσία και λειτουργικά ζητήματα

Η τοποθεσία πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου για να το κάνετε επιλέξτε τον σωστό σωλήνα διάτρησης για το έργο σας. Θα πρέπει να θυμάστε αυτά τα σημεία κατά την επιλογή ενός σωλήνα τρυπανιού:

  • Το είδος του πηγαδιού που ανοίγετε. Είναι ένα συνηθισμένο πηγάδι πετρελαίου και φυσικού αερίου ή είναι γεωθερμικό πηγάδι. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον παράγοντα γεώτρησης ανοικτής θάλασσας και ξηράς.
  • Επιλέξτε τον σωλήνα διάτρησης σύμφωνα με το επιθυμητό σχήμα του φρέατος σας. Χρειάζεστε διαφορετικούς σωλήνες γεώτρησης τόσο για άμεσο κάθετο φρεάτιο όσο και για κατευθυνόμενο πηγάδι. Λάβετε υπόψη το σχέδιο του φρεατίου για να επιλέξετε τον σωστό σωλήνα γεώτρησης.
  • Λάβετε υπόψη τον στόχο σας πίσω από τη διάτρηση. Η λειτουργία που θα εκτελέσετε, εάν πρόκειται για περιστροφική γεώτρηση ή περιστροφική γεώτρηση σε συνδυασμό με κινητήρες λάσπης.
  • Εάν θέλετε να επιλέξετε τον σωστό σωλήνα διάτρησης, έχετε υπόψη σας το βάθος της διάτρησης. Όσο πιο βαθύ είναι το σύμπλεγμα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος υπερβολικής ροπής και επομένως για να το αποφύγετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση διπλού ώμου στον σωλήνα του τρυπανιού σας.
  • Πρέπει να επιλέξετε τον σωστό σωλήνα διάτρησης σύμφωνα με τον ρυθμό ροής που χρειάζεστε για τη διαδικασία σας.
  • Χειρισμός εξοπλισμού και πρόσθετων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις βαλβίδες ασφαλείας και τις απαραίτητες αρθρώσεις κουταβιού που απαιτούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
  • Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τη θερμοκρασία λειτουργίας. Πρέπει να επιλέξετε τον σωλήνα σύμφωνα με τη θερμοκρασία του εργοταξίου.

2. Οικονομικές εκτιμήσεις

Η οικονομική σας κατάσταση θα παίξει σημαντικό ρόλο όταν επιλέξετε τον κατάλληλο σωλήνα γεώτρησης για εσάς. Εάν έχετε έναν τολμηρό προϋπολογισμό, μπορείτε να προχωρήσετε και να επιλέξετε τους καλύτερους από τους καλύτερους σωλήνες, αλλά εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε θα πρέπει να επιλέξετε τον σωλήνα που θα λειτουργούσε καλύτερα για εσάς και θα σας κοστίσει λιγότερο. Δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε έναν ακατάλληλο σωλήνα που θα αύξανε τα μελλοντικά σας έξοδα. Επομένως, πριν αγοράσετε ένα σωλήνα τρυπανιού, έχετε υπόψη σας όλες τις συνθήκες και, στη συνέχεια, επιλέξτε προσεκτικά αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

3. Ποιότητα

Οι σωλήνες διάτρησης διατίθενται σε διάφορες αντοχές και μεγέθη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωλήνα που κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα AP1, DS1 ή NS1. Δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Πριν ολοκληρώσετε οποιονδήποτε σωλήνα τρυπανιού, απλώς ελέγξτε ότι έχει περάσει όλα τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί από τη βιομηχανία.

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και λάβετε δωρεάν εκτίμηση για το έργο σας από τους ειδικούς μας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή σωλήνων διάτρησης

Ποια σημεία πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός σωλήνα διάτρησης;

1. Το πρώτο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η τοποθεσία του ιστότοπου
2. Έχετε υπόψη σας τις λειτουργικές σας απαιτήσεις
3. Επιλέξτε το σωλήνα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας
4. Φροντίστε να επιλέξετε τον καλύτερο ποιοτικό σωλήνα