Πώς να γράψετε τα δοκίμια για το περίπτερο του Σικάγο;

Πώς να γράψετε τα δοκίμια για το περίπτερο του Σικάγο;

Juli 1, 2022 0 Von admin

Περίπτερο του Σικάγο υπερηφανεύεται που έχει το πιο ευέλικτο πρόγραμμα MBA πλήρους απασχόλησης στον κόσμο. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι του προγράμματος είναι το δικό του τρεις ελευθερίες – ακαδημαϊκή ελευθερία, την ελευθερία να αναλαμβάνετε ρίσκα και την ελευθερία να ορίζετε τον αντίκτυπό σας στον κόσμο. Το σχολείο αναζητά ριψοκίνδυνους που πιστεύουν στην αμφισβήτηση του status quo. Οι πιθανοί Boothies πρέπει να ονειρεύονται μεγάλα και να θέτουν στόχους που υπερβαίνουν τους εαυτούς τους για να επηρεάσουν τον κόσμο. Τα μαθήματα έχουν σκοπό να ενισχύσουν τις βασικές αρχές της επιχείρησης ενός μαθητή, να τους διδάξουν να χρησιμοποιούν αναλυτικά πλαίσια και τεκμηριωμένη σκέψη για να λύσουν σύνθετα επιχειρηματικά προβλήματα και να δημιουργήσουν αντίκτυπο στις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες και τον κόσμο.

Η Booth ακολουθεί μια μοναδική μέθοδο αξιοποίησης αναλυτικών δεξιοτήτων για την αντιμετώπιση επιχειρηματικών προβλημάτων: το Προσέγγιση του Σικάγου. Αυτό το διαρκές, πολυεπιστημονικό πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις σε ευκαιρίες σε οποιονδήποτε κλάδο, οπουδήποτε στον κόσμο. Το πρόγραμμα σπουδών MBA ενσταλάζει επίσης ποσοτικές δεξιότητες για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Το βασικό στοιχείο που πρέπει να θυμάστε όταν πλαισιώνετε τα δοκίμιά σας είναι να χρησιμοποιείτε παραδείγματα από τη ζωή σας για να αναπαραστήσετε την πνευματική σας περιέργεια, τη φιλοδοξία και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα. Οι υποψήφιοι που μπορούν να διατυπώσουν ισχυρές αναλυτικές και ποσοτικές δεξιότητες στα δοκίμιά τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσουν μια συνέντευξη.

The University of Chicago Booth School of Business Essay Analysis

Τα δύο απαιτούμενα δοκίμια έχουν μόνο ένα όριο λέξεων αλλά όχι καπάκι. Ενώ ένας υποψήφιος αναμένεται να επωφεληθεί από αυτό, θα πρέπει να μεταφέρει συνοπτικά σκέψεις, συναισθήματα, ελπίδες και προσδοκίες. Ένα δοκίμιο 1.000 λέξεων μπορεί να είναι περιεκτικό αλλά όχι ελκυστικό. Και τα δύο δοκίμια επικεντρώνονται στην παροχή στην επιτροπή εισδοχής μιας ισχυρής, τεκμηριωμένης αφήγησης που δίνει έμφαση σε ένα σαφές σχέδιο δράσης που βασίζεται στη δικτύωση και τη βαθιά σκέψη. Τέλος, σκεφτείτε επίσης να διατυπώσετε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στην ευρεία και ποικιλόμορφη κοινότητα του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Το Red Pen προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην ανταγωνιστική διαδικασία αίτησης MBA. Μάθετε περισσότερα εδώ

Πώς να αντιμετωπίσετε το Chicago Booth MBA Essays

Υποδείξεις δοκιμίου – Απαιτούμενο δοκίμιο 1:

Πώς θα σας βοηθήσει το Chicago Booth MBA να επιτύχετε τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους καριέρας σας μετά το MBA; (Προτεινόμενο ελάχιστο όριο λέξεων – 250 λέξεις)

Συμβουλές για τον καταιγισμό ιδεών για το δοκίμιο:

  1. Το σχολείο αναμένει από τους αιτούντες να διεξάγουν μια ενδελεχή έρευνα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς πόρους. Δικτύωση με αποφοίτους και βαθιά σκέψη για το πώς το σχολείο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας μέσω προσφορές μαθημάτων και υπό την ηγεσία των μαθητών Λέσχη Οι δραστηριότητες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια διαφορετική περίπτωση για τον εαυτό σας.
  2. Καθορίστε το πρόβλημα ή το επιχειρηματικό σενάριο που θέλετε να αντιμετωπίσετε με ένα MBA από το Booth με τρόπο που αναδεικνύει την πνευματική σας περιέργεια και υποδεικνύει ότι έχετε ξεκάθαρη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μια διεπιστημονική προσέγγιση θα σας επιτρέψει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Για παράδειγμα, αντί να μοιράζεστε απλώς πώς θέλετε να επεκτείνετε την εμβέλεια μιας συγκεκριμένης επιχείρησης, αναλύστε τα προβλήματα σε αυτόν τον συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα (υποστηρίξτε τους ισχυρισμούς σας με ποσοτικά δεδομένα που υποδεικνύουν το βάθος των γνώσεών σας στον τομέα). Μετά από αυτό, μοιραστείτε πώς η επιχείρηση που προτείνετε να επεκτείνετε θα αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και τέλος, γράψτε πώς παράγοντες στον τομέα θα τροφοδοτήσουν την επέκταση της επιχείρησης.
  3. Δηλώστε ξεκάθαρα τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας, στη συνέχεια υποστηρίξτε τους με εύστοχους λόγους για το πώς και γιατί το Chicago Booth θα σας βοηθήσει να τους πετύχετε. Δημιουργήστε μια σαφή σύνδεση μεταξύ των βραχυπρόθεσμων και των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική αμέσως μετά το Booth MBA, ακολουθήστε μια σταδιοδρομία στις επενδύσεις αντίκτυπου και απεικονίστε πώς ο μακροπρόθεσμος στόχος σας συνδέεται και ακολουθείται από τον βραχυπρόθεσμο στόχο σταδιοδρομίας σας.
  4. Εστιάστε στο να μοιραστείτε πώς το μάθημα θα βελτιώσει τις ηγετικές δεξιότητες και προσεγγίσεις επίλυσης προβλημάτων για ζητήματα που προβλέπετε σε επιχειρήσεις στις οποίες ελπίζετε να συμμετάσχετε. Αποφύγετε τις γενικές δηλώσεις και γίνετε συγκεκριμένοι στην προσέγγισή σας. Για παράδειγμα, σε μια συνομιλία με έναν απόφοιτο, θα μπορούσατε να μάθετε πώς ένα μάθημα οικονομικής πολιτικής του δίδαξε πώς το πλεόνασμα των καταναλωτών θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση του εάν το εμπόριο μεταξύ δύο εθνών είχε ευεργετικές επιπτώσεις στους καταναλωτές που κατοικούσαν στο έθνος εισαγωγής. Αυτό το μάθημα, που διδάχθηκε από τον τότε Κοσμήτορα Καθηγητή Τεντ ΣνάιντερΝομπελίστας Καθηγητής Γκάρι Μπέκερ και καθηγητής Κέβιν Μέρφι, του παρείχε μια εμπλουτισμένη μαθησιακή εμπειρία και εκτεταμένες γνώσεις που επηρέασαν και καθοδήγησαν κρίσιμες επαγγελματικές αποφάσεις. Ανατρέξτε σε αυτήν τη συνομιλία για να δείξετε τον ενθουσιασμό σας για το πώς το Chicago Booth συνδέει τη θεωρία με την πράξη.
  5. Αναλύστε πώς θα χρησιμοποιήσετε την εκπαίδευση του Booth για να δημιουργήσετε πλαίσια και να αντιμετωπίσετε αναλυτικά ή ηγετικά προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει στη δουλειά.
  6. Ενώ η δικτύωση είναι ζωτικής σημασίας για την εμπειρία του Booth, αποφύγετε να κάνετε γενικές παρατηρήσεις, όπως «Το Chicago Booth θα με βοηθήσει να αποκτήσω ένα ισχυρό δίκτυο» ή «σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, το Chicago Booth MBA θα προσθέσει αξία. Κάντε ερωτήσεις στους αποφοίτους για να αποκτήσετε μια σαφή προοπτική της κουλτούρας του Chicago Booth – όπως εάν η υποστήριξη από το δίκτυο τους βοήθησε να λύσουν ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Γράψτε ρητά σχετικά με αυτό στο δοκίμιό σας για να δώσετε στην επιτροπή εισαγωγής ένα ισχυρό παράδειγμα που καταδεικνύει την κατανόησή σας για την κουλτούρα και τα συστήματα αξιών του σχολείου. Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με Περίπτερο Student Ambassadors για να ανακαλύψετε την κουλτούρα του Booth.

Προτεινόμενη δομή δοκιμίου με διαχωρισμό πλήθους λέξεων:

Ξεκινήστε με τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας και πώς ο Booth θα σας βοηθήσει να τους επιτύχετε – μπορεί να είναι περίπου 250-300 λέξεις. Στη συνέχεια, εστιάστε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας, στο πώς σκοπεύετε να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας στο σχολείο και τους πόρους που θα αποκτήσετε ως απόφοιτος για να επιτύχετε αυτό το όραμα. Αυτές θα είναι άλλες 250 μονές λέξεις. Στην τελική σας παράγραφο, επισημάνετε στοιχεία από τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σας για να περιγράψετε τον αντίκτυπο που ελπίζετε να έχετε στον κόσμο και πώς ο χρόνος σας στο Booth θα σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά.

Το Red Pen προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην ανταγωνιστική διαδικασία αίτησης MBA. Μάθετε περισσότερα εδώ

Υποδείξεις δοκιμίου – Απαιτούμενο δοκίμιο 2:

Ένα MBA αφορά τόσο την προσωπική ανάπτυξη όσο και την επαγγελματική εξέλιξη. Εκτός από το να μοιραστούμε την εμπειρία και τους στόχους σας όσον αφορά την καριέρα, θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για εσάς εκτός γραφείου. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να μας πείτε κάτι για το ποιος είστε. (Προτεινόμενο ελάχιστο όριο λέξεων – 250 λέξεις)

Συμβουλές για τον καταιγισμό ιδεών για το δοκίμιο:

  1. Αυτό το δοκίμιο σας βοηθά να μεταφέρετε πτυχές της προσωπικότητάς σας που δεν μπορούν να καλυφθούν στο δοκίμιο των στόχων. Εδώ, μιλήστε για εξωσχολικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ολιστική ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας. Δεν αρκεί απλώς να απαριθμήσουμε αυτές τις δραστηριότητες. Αντίθετα, δηλώστε τι μάθατε από αυτούς. Για παράδειγμα, ένας βιβλιόφιλος μπορεί να μοιραστεί πώς η ανάγνωση βιβλίων διεγείρει τη δημιουργικότητα και διαμόρφωσε τον τρόπο με τον οποίο έλυσαν προβλήματα σε διαφορετικούς τομείς της ζωής. Ένας λάτρης του κρίκετ μπορεί να μοιραστεί αυτό που έμαθε παίζοντας κρίκετ με τη μορφή esprit de corps. Με βαθιά μελετημένες γνώσεις, θα δείξετε τη διανοητική σας ζωτικότητα έξω από τον επιλεγμένο τομέα εργασίας σας.
  2. Ο Dean Madhav Rajan είπε κάποτε: «Η τριβή παράγει θερμότητα, αλλά και φως». Αυτό αποτελεί την ουσία της προοπτικής του Chicago Booth. Σε αυτό το δοκίμιο, θα πρέπει να είστε σε θέση να δείξετε πώς οι εξωσχολικές σας δραστηριότητες, ενώ ήταν επίπονες, είχαν θετικά αποτελέσματα. Ας πούμε, ως άπληστος δρομέας, μπορεί να έχεις υποστεί τραυματισμούς, αλλά δείχνοντας επιμονή, πέτυχες τον στόχο σου να γίνεις σε φόρμα. Με άλλα λόγια, πρέπει να εστιάσετε στη μετάδοση του τρόπου με τον οποίο η διαδικασία είναι εξίσου σημαντική με την επίτευξη του στόχου.
  3. Ενώ πολλοί υποψήφιοι περιγράφουν την κοινωνική υπηρεσία που έχουν κάνει σε αυτό το δοκίμιο, γράψτε για τις σκέψεις και τις ιδέες που σας επέτρεψαν να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε αυτές τις κοινοτικές δραστηριότητες. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεχωρίσετε από τους άλλους αιτούντες και θα βεβαιωθείτε ότι θα ταιριάξετε καλά με το Δίνοντας Κάτι Πίσω club, ένα σημαντικό μέρος της κοινότητας του Chicago Booth που εκτιμά την ηγεσία και όχι την απλή συμμετοχή.

Προτεινόμενη δομή δοκιμίου με διαχωρισμό πλήθους λέξεων:

Ξεκινήστε το δοκίμιο με μια συνοπτική περιγραφή της δραστηριότητας για την οποία θέλετε να μιλήσετε – ίσως 150 λέξεις. Στη συνέχεια, μιλήστε για σημαντικά παραδείγματα ζωής που θα απεικονίσουν σημαντικά προσωπικά ορόσημα και ιδέες, όπως το πώς έτυχε να κερδίσετε ενδιαφέρον, περιπτώσεις όπου αντιμετωπίσατε πρόκληση και πώς εξελίχθηκε το ενδιαφέρον σας. Θυμηθείτε να εστιάσετε επίσης στις γνώσεις που αποκτήσατε από καθεμία από αυτές τις εμπειρίες και πώς αυτές έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα και την οπτική σας για τη ζωή. Αυτά τα παραδείγματα θα είναι ζωτικής σημασίας για την αφήγησή σας και θα κυμαίνονται μεταξύ 300-400 λέξεων.

Κλείστε μιλώντας για το πώς ελπίζετε να εξελιχθείτε στο μέλλον ενώ επιδιώκετε αυτές τις δραστηριότητες – μπορείτε επίσης να μοιραστείτε πώς βλέπετε την προσωπικότητά σας να αναπτύσσεται εξαιτίας αυτών των δραστηριοτήτων καθώς αναλαμβάνετε ανώτερους ρόλους και ακόμη και αλλάζετε κλάδους ή γεωγραφίες. Θυμηθείτε ότι το Booth θα είναι ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού σας, επομένως ερευνήστε πού θα είναι το σχολείο μέρος των ενδιαφερόντων σας και διαμορφώστε την προοπτική σας.

Χρειάζεστε βοήθεια για να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα; Η ανάπτυξη δοκιμίων είναι μέρος των ολοκληρωμένων πακέτων συμβουλευτικής εισδοχής MBA του The Red Pen. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.