Πλεονεκτήματα του Rota Sonic Tooling – Tube Technologies INC Πλεονεκτήματα του Rota Sonic Tooling

Πλεονεκτήματα του Rota Sonic Tooling – Tube Technologies INC Πλεονεκτήματα του Rota Sonic Tooling

März 24, 2023 0 Von adminΠλεονεκτήματα του Rota Sonic Tooling-min


Το Rota Sonic Tooling είναι πιο γρήγορο

Ενα από πλεονεκτήματα των εργαλείων περιστροφικού ήχου είναι ότι ενσωματώνει συντονισμό υψηλής συχνότητας για την εξάλειψη ή την ελαχιστοποίηση της τριβής μεταξύ του υπόγειου υλικού και επομένως έχει υψηλή ταχύτητα από τις παραδοσιακές μεθόδους εργαλείων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ενέργεια συντονισμού μεταφέρεται κάτω από τη χορδή του τρυπανιού στην επιφάνεια του μιτίου σε πολλές ηχητικές συχνότητες. Η περιστροφή της χορδής του τρυπανιού κατανέμει την ενέργεια και την πρόσκρουση στην επιφάνεια του τρυπανιού.

Τα απόβλητα ελαχιστοποιούνται κατά 80%

Η ελάχιστη σπατάλη είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των εργαλείων Rota Sonic. Το Rota sonic tooling χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σύστημα προώθησης περιβλήματος. Εξαλείφει τη λάσπη. Παρείχε βελτιωμένη ποιότητα δειγμάτων ακόμη και μέσω ασβεστόλιθου, δολομίτη και άλλων διάσπαρτων υλικών.

Παρέχει ακριβείς πληροφορίες

Τα εργαλεία Rota sonic παρέχουν ακριβείς πληροφορίες. Έχει λιγότερο από 1% απόκλιση που βοηθά τους γεωλόγους και περιβαλλοντολόγους να γνωρίζουν το ακριβές ιστορικό και τη θέση του δείγματος.

Εύκολο στη χρήση σε δύσκολα εδάφη

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ηχητικού εργαλείου Rota είναι το βάρος και το μέγεθός του που το καθιστούν απόλυτα κατάλληλο για σκληρό έδαφος και χώρους με περιορισμένο χώρο. Απαιτεί λιγότερο εξοπλισμό υποστήριξης. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Ασφαλές στη χρήση

Διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας που καθιστούν ασφαλές για τους εργαζομένους του ιστότοπου να εργαστούν μαζί του. Έχει μειωμένο επίπεδο θορύβου και έχει ένα συμπλεκόμενο περιστροφικό φράγμα που επιβραδύνει την περιστροφή της κεφαλής όταν το φράγμα είναι ανοιχτό.

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια εκτίμηση αμοιβής για το έργο σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το rota sonic tooling

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Rota sonic tooling;

1. Είναι πιο γρήγορο από τις παραδοσιακές μεθόδους εργαλείων
2. Εξαλείφει τα απόβλητα κατά 80%
3. Παρέχει ακριβείς πληροφορίες
4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε χώρους με δύσκολες συνθήκες.
5. Είναι ασφαλές στη χρήση