Περιπέτειες στην αρωματοθεραπεία: DIY κιμωλία πεζοδρομίου |  Young Living Blog Πώς να φτιάξετε DIY χρώμα με κιμωλία στο πεζοδρόμιο

Περιπέτειες στην αρωματοθεραπεία: DIY κιμωλία πεζοδρομίου | Young Living Blog Πώς να φτιάξετε DIY χρώμα με κιμωλία στο πεζοδρόμιο

August 10, 2022 0 Von admin

Καθώς η κιμωλία στεγνώνει, το νερό θα ανέβει στην επιφάνεια. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και θα στεγνώσει. Εάν αφεθεί έξω στον ήλιο, η κιμωλία θα πέσει μετά από 6–12 ώρες, αλλά θα εξακολουθεί να είναι ελαφρώς εύθρυπτη και υγρή. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε το να καθίσει για 24 ώρες. Αφαιρούμε από τη φόρμα και φυλάξτε την κιμωλία σας σε ξηρό μέρος εάν το μείγμα είναι ακόμα ελαφρώς κρύο και υγρό ή σε αεροστεγές δοχείο μόλις στεγνώσει πλήρως.

Μόλις στεγνώσει η κιμωλία, αφήστε τη δημιουργικότητα των παιδιών σας να πετάξει! Για να το καθαρίσετε, ξεπλύνετε τις ζωγραφιές τους, ώστε τα παιδιά σας να έχουν μια καθαρή πλάκα για να ξεκινήσουν την επόμενη δημιουργία τους.

Συμβουλή YL: Ενώ τα μικρότερα παιδιά σας μπορεί να θέλουν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε αυτό το συναρπαστικό DIY, σας συνιστούμε να ρίξετε και να ανακατέψετε μόνοι σας το Γύψο του Παρισιού για να κρατήσετε περιορισμένα τα βρωμιά και να αποτρέψετε τα παιδιά από το να καταπιούν ή να εισπνεύσουν τη σκόνη γύψου. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και οποιοσδήποτε βοηθάει φοράτε μπλούζα, ποδιά ή ρούχα εργασίας σε περίπτωση τυχαίας διαρροής.

DIY χρώμα κιμωλίας αιθέριου ελαίου

Χρειάζεστε έναν γρήγορο τρόπο να διασκεδάσετε τα παιδιά σας χωρίς χρόνο στεγνώματος; Δημιουργήστε το δικό σας απλό χρώμα κιμωλίας με υλικά που πιθανότατα έχετε ήδη στην κουζίνα σας! Όταν χρειάζεστε μια γρήγορη απόσπαση της προσοχής του παιδιού, απλώς συνδυάστε αυτό το απλό DIY για να τα βγάλετε από το σπίτι και να βγουν στον ήλιο. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το χρώμα κιμωλίας θα έχει πιο υδαρή σύσταση από το κανονικό χρώμα, αλλά μόλις στεγνώσει στο πεζοδρόμιο, θα μοιάζει με την παραδοσιακή κιμωλία πεζοδρομίου!

Τι θα χρειαστείτε:

  • ¼ φλιτζάνι άμυλο καλαμποκιού
  • ¼ φλιτζάνι νερό
  • Χρώμα τροφίμων (το gel λειτουργεί καλύτερα)
  • Μικρά δοχεία ή φόρμα για μάφιν
  • Πινέλα βαφής διαφόρων μεγεθών

Οδηγίες:

1. Σε κάθε ένα από τα μικρά δοχεία ή τα φλιτζάνια για μάφιν, συνδυάστε ¼ φλιτζάνι άμυλο καλαμποκιού και νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το άμυλο καλαμποκιού.
2. Προσθέστε χρωματισμό τροφίμων μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα βαφής. Για επιπλέον αισθησιακή διασκέδαση, προσθέστε 1 σταγόνα από το αγαπημένο μείγμα λαδιών KidScents του παιδιού σας.
3. Δώστε στα παιδιά σας ένα πινέλο και αφήστε το δημιουργικό παιχνίδι στην ύπαιθρο να ξεκινήσει!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το σχέδιο του μικρού σας Πικάσο θα πάρει μόνιμη θέση στο δρόμο σας. Αυτές οι συνταγές με κιμωλία DIY πλένονται και καθαρίζονται εύκολα με λίγη βροχή ή λάστιχο.

Ψάχνετε για περισσότερα DIY για να διασκεδάσετε τα παιδιά; Δοκιμάστε τη σπιτική μας ζύμη παιχνιδιών με αιθέρια έλαια ή τη συνταγή μας για DIY moon sand!

Δοκιμάστε αυτό το διασκεδαστικό DIY και πείτε μας τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια!