Οι καλύτερες ιδέες για δώρα με αιθέριο έλαιο για τη γιορτή της μητέρας

Οι καλύτερες ιδέες για δώρα με αιθέριο έλαιο για τη γιορτή της μητέρας

April 20, 2022 0 Von admin

5. Άλατα μπάνιου DIY

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια εμπειρία σπα στο σπίτι; Αλατα μπάνιου! Χρησιμοποιήστε την απλή συνταγή μας με άλατα μπάνιου για να την κάνετε να νιώσει βασίλισσα. Ακολουθήστε το μείγμα μας με έλαιο Citrus CBD για μια πινελιά ζωηρής μυρωδιάς ή Λεβάντα για ονειρεμένες, ξεκούραστες δονήσεις, ώστε να βοηθήσετε τη μαμά να ξαπλώσει, να αναπνεύσει βαθιά και να απολαύσει τη στιγμή.

6. Οικιακός διαχύτης με αιθέρια έλαια

Ένας νέος διαχύτης είναι πάντα μια απόλαυση, ακόμα κι αν τον έχετε ήδη! Ο εύκολος, πολυτελής τρόπος για να φέρετε τη δύναμη των αιθέριων ελαίων στον χώρο της μαμάς. Μας αρέσει να το χρησιμοποιούμε σε σαλόνια και υπνοδωμάτια, αλλά μπορεί επίσης να το απολαύσει στη δουλειά, στο γραφείο στο σπίτι ή στο δωμάτιο χειροτεχνίας της. Κάντε το δώρο ιδιαίτερα ξεχωριστό με σπιτικά μείγματα εξατομικευμένα για να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα της αρώματα ή δωρίστε της μερικά από τα μείγματα με την υπογραφή Young Living.

Ανεξάρτητα από τη σιλουέτα της μαμάς σας, υπάρχει ένα αιθέριο έλαιο για αυτό. Γνωρίζετε μια αγχωμένη μαμά ποδοσφαίρου που τρέχει για προπόνηση, παιχνίδια και κατάστημα αθλητικών ειδών; Μοιραστείτε το Stress Away™! Έχεις μια μαμά μεγιστάνα επιχειρήσεων να μένει πολλές ώρες στο γραφείο; Κάντε δώρο το AromaEase™ για να δημιουργήσετε ένα ηρεμιστικό και καταπραϋντικό περιβάλλον. Χρειάζεστε ένα δώρο για την κοινωνική πεταλούδα που βγαίνει πιο συχνά από ποτέ; Δώστε Joy™ για να δημιουργήσετε το θετικό και ενεργητικό άρωμα χαράς! Η ενέργεια του σπιτιού σας επηρεάζεται από έναν γιόγκινι που είναι πρόθυμος να λυγίσει προς τα πίσω για την οικογένειά σας; Το άρωμα του Harmony™ μπορεί να τη βοηθήσει να διατηρήσει το Ζεν και τη θέση του λωτού της.

7. DIY εξατομικευμένο άρωμα

Κάντε δώρο ένα άρωμα που θα κάνει τη μαμά να αισθάνεται πολυτέλεια και να μυρίζει υπέροχα. Δοκιμάστε μία ή περισσότερες από τις συνταγές μας για αρώματα με αιθέριο έλαιο πατσουλί για να δώσετε στη μαμά ένα χαρακτηριστικό άρωμα που διοχετεύει δροσερά και συγκεντρωμένα, λαμπερά και όμορφα δονήματα.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε για να γιορτάσετε τη μαμά στη ζωή σας, το πιο σημαντικό είναι να ξέρει πόσο την αγαπάτε και να αναγνωρίζετε όλα όσα έχει κάνει για εσάς. Είτε πρόκειται για μια μεγαλειώδη χειρονομία είτε για ένα χειροποίητο δώρο DIY, όταν πρόκειται για μαμάδες, όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη.