Οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε απομακρυσμένες ομάδες

Οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε απομακρυσμένες ομάδες

März 23, 2023 0 Von admin

Η Esports Entertainment Group δεσμεύεται στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και στην εξερεύνηση ευέλικτων πρακτικών εργασίας με τα μέλη της ομάδας της. Η ώθηση προς πιο καινοτόμες ρυθμίσεις εργασίας έχει υποκινηθεί από τις τεράστιες εξελίξεις στην τεχνολογία, διευκολύνοντας νέες πραγματικότητες, ενισχύοντας ευκαιρίες για εικονικές ροές εργασίας και αναπτύσσοντας νέες ευκαιρίες.

Η εργασία δεν είναι πλέον εκχωρημένος χώρος. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αποδίδουν τα μέγιστα.

Ο κόσμος μας έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID 19, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε.

Η εξ αποστάσεως εργασία είναι μια νέα αντίληψη για ορισμένους υπαλλήλους, επομένως η υπομονή και η συμπόνια θα είναι κρίσιμα στοιχεία για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης στο χώρο εργασίας.

Η διέλευση μέσω αυτής της νέας κανονικότητας του ψηφιακού χώρου εργασίας θα απαιτήσει προσαρμογές και προσαρμόσιμη επίβλεψη σε συνδυασμό με ενσυναίσθηση για τους εργαζόμενους και την ευημερία τους.

Όταν εργάζεστε σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα εργασίας, η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική.

Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για να συνεργάζονται καλά οι απομακρυσμένες ομάδες και χωρίς σωστή επικοινωνία, αυτή η εμπιστοσύνη καταρρέει. Για να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη σε ένα απομακρυσμένο εργασιακό περιβάλλον, οι εργοδότες θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τους εργαζομένους για το πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη με σαφείς προσδοκίες εργασίας, τυποποιημένες μετρήσεις απόδοσης και συνέπεια στην παροχή αναγνώρισης απόδοσης και ανατροφοδότησης. Η συχνή και ανοιχτή επικοινωνία μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας. Διατηρώντας τα μέλη της ομάδας ενημερωμένα και ενήμερα, θα αισθάνονται σίγουροι για την κατεύθυνσή σας. Η παροχή επαρκούς πλαισίου και η διασφάλιση πρόσβασης απομακρυσμένων ομάδων σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες είναι απαραίτητη.

Το να εμπιστεύεστε τα μέλη της ομάδας για να χειρίζονται τους ατομικούς τους ρόλους και να δίνουν στους υπαλλήλους αυτονομία είναι ζωτικής σημασίας για τις διαδικασίες απομακρυσμένης εργασίας.

Εδώ στο EEG, υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε μια υγιή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Για πολλούς, η μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα μπορεί να οφείλεται στο πάθος να ταξιδέψουν, να πλησιάσουν την οικογένεια ή να μετακομίσουν με σύζυγο.