Μια γεμάτη γεγονότα για την Jane Street Community Garden!

Μια γεμάτη γεγονότα για την Jane Street Community Garden!

Januar 26, 2023 0 Von admin

Νέος συντονιστής για Jane Street Community Gardenο Tom Carroll, μας ενημερώνει για τη χρονιά που ήταν και για τα επερχόμενα γεγονότα.


Ήταν καιρός να πούμε ένα θλιβερό αντίο Melissa Smrecnik. Για αρκετά χρόνια, η Melissa ήταν ο συντονιστής και η ραχοκοκαλιά του Jane Street Community Gardenπιέζοντας να μετατρέψει αυτό το μικρό οικόπεδο με αντάρτικο κήπο σε αναγνωρισμένο και επίσημο κοινοτικό κήπο.

Τόμας Κάρολένας πρόσφατα επέστρεψε στο Brisbane-ite, αρχιτέκτονας τοπίου και λάτρης του κήπου, ανέλαβε πρόσφατα το ρόλο του συντονιστή.

Αφού καταφέραμε να αποφύγουμε οριακά τις πλημμύρες, είχαμε την ατυχία να χάσουμε το υπόστεγο μας και το περιεχόμενό του σε μια πυρκαγιά τον Απρίλιο.

Ωστόσο, τα καλά νέα επρόκειτο να έρθουν, με μια πολυαναμενόμενη έγκριση για την ανακαίνιση των κήπων, την εγκατάσταση δώδεκα νέων υπερυψωμένων παρτέρια κήπων και ένα καταπληκτικό νέο θερμοκήπιο. Τα ιδιωτικά οικόπεδα πλέον ενοικιάζονται σε μέλη της τοπικής κοινωνίας και επιχειρήσεις.

Έχει επενδυθεί πολλή σκληρή δουλειά από τους καταπληκτικούς εθελοντές και τα μέλη του κήπου που βοηθούν να γίνει ο κήπος δυνατός. Έχουμε ένα υπέροχο πλήρωμα αφοσιωμένο στους συμμετέχοντες που δημιουργούν έναν φιλόξενο και μοναδικό χώρο κήπου για όλους.

Για το 2023, ελπίζουμε να διατηρήσουμε τη δυναμική σε τροχιά, με ένα νέο και βελτιωμένο κόμβο κομποστοποίησης, παραγωγή δενδρυλλίων, εργαστήρια και πρόσθετες μέλισσες εργασίας.

Εργαζόμενες Μέλισσες

Οι εργαζόμενες μέλισσες κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 3:30 μ.μ., και από τις 3:00 έως τις 5:00 μ.μ. την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα (ξεκινώντας αυτή την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ JANE STREET COMMUNITY GARDEN

Facebook – https://www.facebook.com/janestgarden

Ινσταγκραμ – https://www.instagram.com/jane.st.gardens/

Δικτυακός τόπος http://www.janestgarden.org.au/

Όλες οι εικόνες παρέχονται