Η Califone ανακοινώνει το νέο άλμπουμ, „Villagers“ |  Κοινή χρήση του κομματιού έναρξης, „The Habsburg Jaw“

Η Califone ανακοινώνει το νέο άλμπουμ, „Villagers“ | Κοινή χρήση του κομματιού έναρξης, „The Habsburg Jaw“

März 14, 2023 0 Von admin

Η Califone ανακοινώνει το νέο άλμπουμ, „Villagers“ | Κοινή χρήση του κομματιού έναρξης, „The Habsburg Jaw“


Με την ανακοίνωση έρχεται το εναρκτήριο κομμάτι, «The Habsburg Jaw». Califone, το μακροχρόνιο έργο του Tim Rutili. Για την πρώτη δισκογραφική δουλειά του γκρουπ μετά το «Echo Mine» του 2020, ο Rutili επισκέπτεται το γλυκό σημείο όπου το δέος και η ευδαιμονία συνδυάζονται ακόμη και όταν τα πράγματα καταρρέουν. το αποτέλεσμα του οποίου μοιάζει με το να κάθεσαι σε μια κούνια βεράντας κοιτάζοντας ένα ηλιοβασίλεμα που εκπέμπει μια αργή, μυστικιστική εντροπία που ξεφτίζει τα πάντα στις άκρες. Ηχογραφημένο σε τέσσερις πόλεις και ενισχυμένο από μια δεξαμενή συνεργατών που περιλαμβάνει μακροχρόνιες κοόρτες Brian Deck, Michael Krassner, Rachel Blumberg και Ben Massarella, οι εννέα συνθέσεις του δίσκου αναπηδούν ομαλά ανάμεσα σε σφιχτά αυλάκια και πρόχειρη εξερεύνηση στούντιο, συνδυάζοντας απρόσκοπτα στοιχεία του κλασικού AM. χρυσός, ηλεκτρονικός πειραματισμός, αρμονίες Laurel Canyon και μουσικό σκυρόδεμα σε μια ηχητική γεωγραφία χωρίς ορίζοντα.

Αυτή η απεριόριστη είναι πάντα παρούσα στο «The Habsburg Jaw», το οποίο φτάνει για να κάνει προεπισκόπηση του άλμπουμ, σε συνδυασμό με ένα αφοπλιστικά παραισθησιολογικό βίντεο σε σκηνοθεσία του ίδιου του Ρουτίλι.

Με 25 χρόνια Califone στον κατάλογό του (καθώς και μια ποικιλία άλλων έργων, συμπεριλαμβανομένων των alt rock staples Red Red Meat), ο Rutili ενεργούσε πάντα ως ποιητής, εν μέρει συνθέτης, εν μέρει αφηρημένος ζωγράφος, παρασύροντας τους ακροατές μέσα από άπιαστους στίχους, φλας σκιές και εικόνες ενώνονται σε αφοπλιστική ενότητα.

Το «Villagers» αποτελείται από τραγούδια που είναι γεμάτα από ανθρώπους που συμβιβάζονται με τα κενά μεταξύ αντίληψης και πραγματικότητας, με την ίδια την έννοια της πραγματικότητας, με τον χρόνο να γλιστράει συνεχώς προς έναν αόρατο βράχο—ένα άλμπουμ όπου ακόμη και τραγούδια αφοσίωσης επικεντρώνονται στην αγάπη του άλλου. ατέλειες και ραγισμένες καρδιές. Καθ‘ όλη τη διάρκεια των στιγμών της απόκοσμης παραμόρφωσης ή έκπληξης έρχονται στο προσκήνιο τόσο γρήγορα όσο εξαφανίζονται πίσω από τον εαυτό τους, αριστοτεχνικές πινελιές με υδράργυρη μουσική. Ακόμα κι όταν ο κόσμος απλώνεται σε πιο περίεργα και παράξενα σχήματα, η Califone συνεχίζει να φτάνει σε νέα ύψη αρμονίας και ενότητας πέρα ​​από την ήδη μυθική χημεία τους.


Πρωταρχική φωτογραφία: Travis Haight

Καλιφόνη Επίσημη ιστοσελίδα / Facebook / Ίνσταγκραμ / Κελάδημα / Bandcamp
Ζηλευτής Χασάπης Records Επίσημη ιστοσελίδα / Facebook / Ίνσταγκραμ / Κελάδημα / Bandcamp / YouTube