Αιθέρια έλαια και επιστροφή στο σχολείο: Κάνοντας τις νέες ρουτίνες παιχνιδάκι |  Young Living Blog Δημιουργήστε μια απλή ρουτίνα επιστροφής στο σχολείο με αιθέρια έλαια

Αιθέρια έλαια και επιστροφή στο σχολείο: Κάνοντας τις νέες ρουτίνες παιχνιδάκι | Young Living Blog Δημιουργήστε μια απλή ρουτίνα επιστροφής στο σχολείο με αιθέρια έλαια

August 8, 2022 0 Von admin

Μετά το δωρεάν για όλους του καλοκαιριού, η επιστροφή σε μια καθορισμένη ρουτίνα επιστροφής στο σχολείο με ώρες ύπνου, ξυπνητήρια, πολυσύχναστες πρωινές λίστες ελέγχου και να βγείτε από την πόρτα στην ώρα σας μπορεί να είναι τόσο άνεση όσο και πρόκληση. Για να κάνουμε αυτή την εποχιακή αλλαγή ευκολότερη, συγκεντρώσαμε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για εκείνη την πρώτη μέρα του σχολείου χωρίς δάκρυα ή κατάρρευση.

Αυτό το πρώτο σύνολο συμβουλών είναι προσαρμοσμένο για οποιαδήποτε επαναφορά στην καθημερινή σας ρουτίνα, είτε πρόκειται για επιστροφή στο σχολείο είτε για επιστροφή από μεγάλες διακοπές ή χειμερινές διακοπές.

1. Ξεκινήστε νωρίς

Μην περιμένετε μέχρι το βράδυ πριν ξεκινήσει το σχολείο για να δημιουργήσετε νέες ρουτίνες για την έναρξη του σχολείου. Δίνοντας στον εαυτό σας και στα παιδιά σας λίγες μέρες, ή ακόμα και μια εβδομάδα, για να χαλαρώσετε στο νέο πρόγραμμα, θα κάνει τη μετάβαση πιο ευτυχισμένη για όλους τους εμπλεκόμενους.

2. Ρουτίνες πριν τον ύπνο

Ο καλός βραδινός ύπνος είναι το θεμέλιο για μια καλή μέρα, γι‘ αυτό ξεκινήστε την προετοιμασία σας για την επιστροφή στο σχολείο επαναφέροντας τις ρουτίνες πριν τον ύπνο σας. Πολλά παιδιά δυσκολεύονται να πάνε για ύπνο, γι‘ αυτό δοκιμάστε αυτά τα κόλπα για να διευκολύνετε τον καθορισμό της ώρας για ύπνο.

  • Δωρεάν οθόνη πριν τον ύπνο. Απενεργοποιήστε τις οθόνες τουλάχιστον μία ώρα πριν τον ύπνο. Το μπλε φως μπορεί να επηρεάσει τη φυσική παραγωγή των ορμονών του ύπνου.
  • Βρείτε φυσικούς τρόπους για να χαλαρώσετε. Βοηθήστε αυτά τα πληγωμένα παιδιά να ηρεμήσουν από μια μέρα καλοκαιρινής διασκέδασης με ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή κάντε το δωμάτιό τους ένα ήσυχο καταφύγιο με αιθέρια έλαια. Για λίγη επιπλέον βοήθεια, πασπαλίστε το κρεβάτι τους με το καταπραϋντικό σπρέι λευκών ειδών Seedlings® Calm™.
  • Ξεκινήστε από μικρά και ανεβείτε. Εάν η ώρα για ύπνο ήταν ανύπαρκτη το καλοκαίρι, δοκιμάστε να ορίσετε μια μεταγενέστερη ώρα ύπνου και να την μετακινείτε 15 με 20 λεπτά νωρίτερα κάθε βράδυ μέχρι να φτάσετε την επιθυμητή ώρα.
  • Κάντε ένα πλάνο για νύχτες όταν η τακτοποίηση είναι δύσκολη. Τις νύχτες που τα παιδιά με υψηλή ενέργεια χρειάζονται επιπλέον βοήθεια για να ηρεμήσουν, δοκιμάστε το KidScents® Unwind™.
  • Προετοιμάστε ό,τι μπορείτε εκ των προτέρων. Τοποθετήστε τα ρούχα των παιδιών για την επόμενη μέρα για να αποφύγετε την αναπόφευκτη πρωινή βιασύνη για να βρείτε κάτι να φορέσετε.